Werkgevers

Werkgevers

Wilt u meer grip op privégerelateerd verzuim onder uw werknemers en een betere doorstroming bij re-integratietrajecten? Wij staan in de startblokken om uw werknemers te ondersteunen!

Meld uw werknemer aan

Sociale, Juridische en Financiële begeleiding

Wij ondersteunen uw werknemers bij:

  • Financiële problemen: zoals o.a. loonbeslagen en schulden;
  • Juridische problemen: zoals o.a. echtscheiding en alimentatie;
  • Sociale problemen: zoals o.a. woonproblematiek, kinderopvang en verslaving.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Wij ondersteunen uw werknemers bij:

  • Een juiste werk-privébalans;
  • Omgaan met stress;
  • Het leren stellen van grenzen;
  • Trauma begeleiding.

Loopbaancoaching

Is uw werknemer vastgelopen in zijn huidige functie of sluit de functie niet meer goed aan vanwege zijn achtergrond, interesse of capaciteiten? Dan biedt loopbaancoaching de mogelijkheid om uw werknemer weer richting te geven aan zijn carrière.

Re-integratie tweede spoor

Wanneer blijkt dat uw werknemer niet kan terugkeren in zijn eigen werk of in een aangepaste functie, dan start re-integratie 2e spoor. Het doel van re-integratie 2e spoor is het vinden van een passende baan bij een andere werkgever. In een functie waar de werknemer zich goed bij voelt en waar hij zijn talenten en energie in kwijt kan.

Outplacement

Door verschillende redenen kunt u zich genoodzaakt voelen afscheid te nemen van uw werknemer. Er kan sprake zijn van een reorganisatie, misschien zit de werknemer niet goed op zijn plek of is er een onoplosbaar conflict ontstaan. BeauAvis kan uw werknemer begeleiden naar een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Arbodienstverlening

Bent u op zoek naar een goed advies op gebied van arbozaken? Dankzij de kennis en jarenlange ervaring omtrent arbogerelateerde zaken, kunnen wij werkgevers ondersteuning bieden bij het oplossen van arbovraagstukken.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op.