Werkgevers

Werkgevers

Wilt u meer grip op verzuim en goede resultaten bij re-integratietrajecten? Wij staan in de startblokken om uw werknemers te ondersteunen!

Meld uw werknemer aan

Sociale, Juridische en Financiële begeleiding

Wij ondersteunen uw werknemers bij:

  • Financiële problemen: zoals o.a. loonbeslagen en schulden;
  • Juridische problemen: zoals o.a. echtscheiding en alimentatie;
  • Sociale problemen: zoals o.a. woonproblematiek, kinderopvang en verslaving.

Bedrijfsmaatschappelijk werk

Wij ondersteunen uw werknemers bij:

  • Een juiste werk-privébalans;
  • Omgaan met stress;
  • Het leren stellen van grenzen;
  • Trauma begeleiding.

Loopbaancoaching

Is uw werknemer vastgelopen in zijn huidige functie of sluit de functie niet meer goed aan vanwege zijn achtergrond, interesse of capaciteiten? Dan biedt loopbaancoaching de mogelijkheid om uw werknemer weer richting te geven aan zijn carrière.

Re-integratie tweede spoor

Wanneer blijkt dat uw werknemer niet kan terugkeren in zijn eigen werk of in een aangepaste functie, dan start re-integratie 2e spoor. Het doel van re-integratie 2e spoor is het vinden van een passende baan bij een andere werkgever. In een functie waar de werknemer zich goed bij voelt en waar hij zijn talenten en energie in kwijt kan.

Re-integratie derde spoor (ERD WGA)

Wanneer u als werkgever eigen risico drager voor de WGA bent, dan bent u na einde wachttijd WIA 10 jaar verantwoordelijk voor de re-integratie van de (ex-) werknemer. Daarnaast dient u ook de WGA uitkering van de (ex-) werknemer te betalen.

Outplacement

Door verschillende redenen kunt u zich genoodzaakt voelen afscheid te nemen van uw werknemer. Er kan sprake zijn van een reorganisatie, misschien zit de werknemer niet goed op zijn plek of is er een onoplosbaar conflict ontstaan. BeauAvis kan uw werknemer begeleiden naar een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Haalbaarheidsonderzoek

Het doel van een haalbaarheidsonderzoek is om te bezien of re-integratie tweede spoor een zinvolle interventie is. Veelal zal dit ingezet worden als een werknemer ernstige beperkingen heeft en er grote twijfels zijn of betrokken werknemer bemiddelbaar is of bemiddelbaar gemaakt kan worden.

Arbodienstverlening

Bent u op zoek naar een goed advies op gebied van arbozaken? Dankzij de kennis en jarenlange ervaring omtrent arbogerelateerde zaken, kunnen wij werkgevers ondersteuning bieden bij het oplossen van arbovraagstukken.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op.

  • Mochten wij u niet op het telefoonnummer kunnen bereiken, dan sturen wij u een mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.