UWV : Naar werk

Naar werk

‘Naar werk’ is een re-integratietraject voor mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van UWV. Bij het traject vallen alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om iemand feitelijk te plaatsen bij een werkgever en vervolgens aan het werk te houden.

Een 'Naar werk' traject wordt opgestart zodra u klaar bent voor de arbeidsmarkt, maar ondersteuning nodig heeft bij het vinden van werk. Het traject bestaat uit het solliciteren, netwerken en profileren op de arbeidsmarkt.

Onze coaches zullen u activeren en stimuleren bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast brengen zij uw zoekprofiel actief onder de aandacht bij diverse werkgevers.

Onze coaches helpen u graag verder bij het vinden van de baan die bij u past!

Meer informatie

Bel 0162 - 434433

Laat ons u terugbellen

Werkwijze

Tijdens onze ‘Naar werk’ trajecten doorlopen we verschillende stappen. Om het traject succesvol te laten verlopen, gaan wij als volgt te werk:

1

Intakegesprek

We starten bij ieder traject met een uitgebreid intakegesprek. Hierbij inventariseren wij uw kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Vervolgens stellen we samen met u een re-integratieplan op. Hierin staan de activiteiten beschreven die de kans op het vinden van werk vergroten. Na goedkeuring door het UWV start het traject.

2

Vervolgtraject

BeauAvis verricht onder meer de volgende activiteiten:

 • Het curriculum vitae, eventuele beperkingen en de zoekrichting van u worden besproken. Het bemiddelingsprofiel wordt in relatie gebracht met de huidige arbeidsmogelijkheden.
 • U krijgt toegang tot een online jobhunting programma, via een vacature zoeksysteem krijgt u dagelijks vacatures updates.
 • Het zoekprofiel wordt actief onder de aandacht bij diverse werkgevers. We maken hierbij gebruik van ons landelijk netwerk.
 • Tevens maken wij werkgevers attent op de mogelijkheid van een werkervaringsplaats of proefplaatsing, zodat u ervaring op kan doen op de arbeidsmarkt.

De gesprekken kunnen plaatsvinden bij u thuis of op één van onze spreekuurlocaties dicht bij u in de buurt.

3

Aan de slag!

Een nieuw begin is altijd spannend. Wanneer u een nieuwe baan heeft gevonden leveren wij nazorg om de duurzaamheid te borgen. Daarom houden wij in de eerste periode na plaatsing nog contact met u en de nieuwe werkgever. Eventuele knelpunten worden besproken en opgelost om de plaatsing te borgen en terugval te voorkomen.

Brenda

Duur traject

Een ‘Naar werk’ traject is altijd maatwerk. Hierdoor zijn de doorlooptijden verschillend. Dit is mede afhankelijk van de soort uitkering die u heeft.

 • Maximale duur AG cliënten; max 9 maanden
 • Maximale duur ZW cliënten; max 6 maanden

Resultaten

 • Tijdens het traject zullen wij u activeren en stimuleren om het maximale eruit te halen;
 • Wij geven een realistische kijk op de arbeidsmarktmogelijkheden;
 • We gaan uit van uw mogelijkheden en houden rekening met eventuele beperkingen.

Aanmelden voor dit traject kan via uw UWV-contactpersoon.

Wij vertellen u graag meer.

 • Mochten wij u niet op het telefoonnummer kunnen bereiken, dan sturen wij u een mail.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.