Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Bent u vastgelopen in uw huidige functie of sluit deze niet meer goed aan bij uw achtergrond, interesses of capaciteiten? Dan biedt loopbaancoaching van BeauAvis de mogelijkheid om u meer richting te geven.

Het doel van loopbaancoaching is om u te ondersteunen en richting te geven aan uw eigen loopbaan. Begeleiding vindt plaats op basis van individuele gesprekken met de loopbaancoach.

Meer weten?

Bel 0162 - 434433

Laat ons u terugbellen

Werkwijze

Tijdens Loopbaancoaching doorlopen we verschillende stappen. Om het traject goed te laten verlopen, gaan wij als volgt te werk:

1

Intakegesprek

Tijdens de intake, inventariseren wij de situatie en stemmen we af op welke manier we de begeleiding kunnen inzetten.

2

Coachingsgesprekken

Loopbaancoaching bestaat uit intensieve, individuele begeleiding. Ieder traject is uiteraard uniek. Door middel van coachingsgesprekken helpen we u om inzicht te krijgen in uw kwaliteiten, beroepswensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Naar wens kan dit traject worden aangevuld met diverse persoonlijkheids-, interesse- en beroepenonderzoeken.

3

Koers bepalen

Heeft u antwoord gekregen op de vraag waar uw talenten en drijfveren liggen, dan brengen we het verkregen inzicht in relatie tot uw huidige functie. Zo bent u beter in staat een inschatting te maken in hoeverre u qua functie op de juiste plek zit en waar u tegenaan loopt. Wanneer blijkt dat u niet op de juiste plek zit, geven wij advies welke aanpassing van werkzaamheden of omgeving wel leiden tot beter functioneren en meer werkplezier.

Ilza

Duur traject

Loopbaancoaching is altijd maatwerk. De doorlooptijden zijn daarom ook per situatie verschillend. De duur van dit coachingstraject varieert van drie tot zes maanden.

Resultaten

  • Handvatten en nieuwe inzichten om een verandering tot stand te brengen;
  • Meer arbeidsvreugde en beter functioneren, door competentie ontwikkeling;
  • Verder kijken dan het hier en nu: nadenken over een vólgende stap.

Wij staan in de startblokken om u te begeleiden!

Heeft u vragen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Mochten wij u niet op het telefoonnummer kunnen bereiken, dan sturen wij u een mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.